Good Evening, Guest

Author Topic: [Resolved] Unable to connect to TS..  (Read 2724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TheCrow

[Resolved] Unable to connect to TS..
« on: June 11, 2015, 04:57:42 PM »
I can't get into the TN TS server keeps telling me error i even deleted and reinstalled it and still no joy,I can get onto other Ts servers so im wondering was i mistakenly banned maybe??
« Last Edit: December 05, 2015, 03:43:00 PM by Bond »



LordPlunderButt

Re: unable to connect to TS..
« Reply #1 on: June 11, 2015, 05:47:38 PM »
Hey Crow,

Looks okay from this end.. What error message are you getting? Can you try connect again and PM me your client log? (Tools -> Client Log)

Cheers.

-Mick.

TheCrow

Re: unable to connect to TS..
« Reply #2 on: June 11, 2015, 07:56:34 PM »
yeah man pm sent..

LordPlunderButt

Re: unable to connect to TS..
« Reply #3 on: June 11, 2015, 08:11:37 PM »
Replied.

Bond

Re: unable to connect to TS..
« Reply #4 on: June 13, 2015, 06:24:46 PM »
Taking over to resolve @LordPlunderButt
Developer | Server Admin | Tech Guru | Web Admin | 007 Agent

TheCrow

Re: unable to connect to TS..
« Reply #5 on: June 13, 2015, 06:25:01 PM »
13/06/2015 17:22:16      Info   TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)   
13/06/2015 17:22:16      Info   SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit   
13/06/2015 17:22:16   Direct Sound   Debug   setting timer resolution to 1ms   
13/06/2015 17:22:16      Info   Loading plugin: appscanner_plugin   
13/06/2015 17:22:16      Info   Loading plugin: clientquery_plugin   
13/06/2015 17:22:16      Info   Loading plugin: lua_plugin   
13/06/2015 17:22:16      Info   Loading plugin: teamspeak_control_plugin   
13/06/2015 17:22:16      Info   Loading plugin: test_plugin   
13/06/2015 17:22:16      Info   Loading plugin: ts3g15   
13/06/2015 17:22:16   Query   Info   listening on 127.0.0.1:25639   
13/06/2015 17:22:17   Windows Audio Session   Devel   DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter   
13/06/2015 17:22:17   Windows Audio Session   Devel   DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave   
13/06/2015 17:22:17      Info   *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 156   
13/06/2015 17:22:17   Input   Info   Default monitoring enabled   
13/06/2015 17:22:17      Info   *** Time [MAINWINDOW]: 454   
13/06/2015 17:22:17      Info   *** Time [INIT]: 454   
13/06/2015 17:22:17   ClientUI   Info   Qt version: 5.2.1   
13/06/2015 17:22:17   ClientUI   Info   Using configuration location: C:\Users\******\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db   
13/06/2015 17:22:17   ClientUI   Info   Last update check was: Sat Jun 13 12:14:55 2015   
13/06/2015 17:23:05   ClientUI   Info   Connect to server: ***********************
13/06/2015 17:23:05   ClientUI   Info   Blacklist check ok   
13/06/2015 17:23:05   ClientUI   Info   Initiating connection: ******************
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Devel   DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Devel   DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::openDevice-enter   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS Buffer size: 882   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::openDevice-leave   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::startDevice-enter   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::startDevice-leave   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Devel   DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Devel   DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::openDevice-enter   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS Buffer size: 882   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::openDevice-leave   
13/06/2015 17:23:05   PreProSpeex   Info   Speex version: speex-1.2beta3   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::startDevice-enter   
13/06/2015 17:23:05   Windows Audio Session   Debug   WAS::startDevice-leave   
13/06/2015 17:23:05   ClientUI   Info   Connect status: Connecting   
13/06/2015 17:23:10   ClientUI   Info   Connect status: Disconnected   
13/06/2015 17:23:10   ClientUI   Info   Failed to connect to server, want autoreconnect = 0   
« Last Edit: June 13, 2015, 06:26:26 PM by Bond »

Bond

Re: unable to connect to TS..
« Reply #6 on: June 13, 2015, 06:28:15 PM »
Still looks like your DNS is pointing to the old IP address we had.

Try connecting directly with this TN TS Server
Developer | Server Admin | Tech Guru | Web Admin | 007 Agent

Bond

Re: [IN PROGRESS] unable to connect to TS..
« Reply #7 on: June 13, 2015, 06:32:20 PM »
Quote
<17:27:04> "Thecrow" connected to channel "Lobby"

We got ya!

Marking as Resolved!
Developer | Server Admin | Tech Guru | Web Admin | 007 Agent

The Nameless

Re: [IN PROGRESS] unable to connect to TS..
« Reply #7 on: June 13, 2015, 06:32:20 PM »